Siófoki programok: Fuksz Rita és Láng Veronika lesznek az Életkezdet vendégei

Tovább folytatódik a kisgyermekes szülők körében óriási népszerűségnek örvendő Életkezdet – Hordozós klub, mely a siófoki programok részeként december első hetében egy igazán különleges elfoglaltsággal kecsegtet a babák és a mamák számára egyaránt.

December 3-án, azaz most kedden délelőtt 10 és 12 óra között ugyanis Fuksz Rita érkezik a Kálmán Imre Kulturális Központ szabadidőszobájába, hogy ott Láng Veronikával közösen megtartsák a Maraya-Nana RoadShow évadzáró eseményét.

A páros ugyanis az idei esztendőben Siófokon mutatja majd be utoljára a kezeik alól kikerülő különlegességeket, melyek csodálattal és elégedettséggel tölthetik el a babákat és a kismamákat egyaránt, ezáltal ha még hiányzik valami a fa alól, akár azt is lehetőségünk nyílik pótolni most – másoknak vagy magunknak egyaránt.

Az országos RoadShow keretein belül Rita és Veronika az általuk készített és forgalmazott baba-, illetve gyermekhordozási eszközök bemutatójával kecsegtet majd a látogatók számára, ezáltal a helyszínen nemcsak megtekinthetjük, de babánkkal akár ki is próbálhatjuk a különféle kellékeket, ruházatokat és egyéb kiegészítőket.

A helyszínen lesznek kabátok, hordozós pulcsik, általános gyermekruházat, fogzáshoz kapcsolódó ékszerek, natúr kozmetikumok, valamint a legkülönfélébb kialakítású (csatos, félcsatos, mei-tai, onbu, 2in1 félcsatos és mei-tai egyben) formázott babahordozók.

Az eseményen való részvétel mindenkinek teljesen ingyenes!