Siófoki programok: Fülep István Benedek zeneművész karácsonyi koncertje

Garantáltan rengeteg lehetőséget találunk magunknak abban az esetben, ha a siófoki programok részeként szeretnénk karácsonyi elfoglaltságok részeseivé válni, hiszen az ünnep közeledtével megannyi különleges és egyben tematikus élmény vár majd ránk.

Amennyiben egy nagyszerű karácsonyi koncert részeseivé válnánk, december 22-én, azaz most vasárnap este 19 órakor látogassunk el a siófoki Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomba, ahol Fülep István Benedek zeneművész A megnyugvás című adventi szólóműsorára kerülhet majd sor.

Az előadás során szólóművek és adventi improvizációk egyaránt várnak majd ránk, méghozzá történelmi és modern furulyák, énekszó, cajon, loop- és effektpedálok, valamint megannyi más társaságában. A koncert megtekintése ingyenes, de a szervezés költségeit támogató adományainkat a helyszínen átadhatjuk majd.

A Siófoki Férfi Dalkör Egylet is karácsonyi koncerttel készült a városban, ezáltal december 21-én, azaz most szombaton érdemes felkeresni a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomot délután 16:30-kor, hogy részesei lehessünk ennek a hagyományos karácsonyi hangversenynek.

Az esemény részeként Lovrek Károly vezényel majd, míg orgonán Endl László működik közre a dalokban, a repertoár pedig a karácsonyhoz erősebb vagy könnyedebb szálakkal kötődő művekből építkezik majd. A koncertre történő belépés mindenkinek teljesen ingyenes!