Siófoki programok: Gasztro show Madarász Ildikóval

Rendhagyó, részben történelmi tematikával rendelkező gasztro show kerül megrendezésre február 22-én, kedden délután 16:30-tól a Kálmán Imre Művelődési Központ falai között, ahol a siófoki programok részeként maga Madarász Ildikó várja majd az érdeklődőket.

Méghozzá egy közel sem hétköznapi eseménnyel, hiszen a KIMK előcsarnokában a Balaton háziasszonyaként is emlegetett Madarász Ildikó várhatóan Kálmán Imre kedvenceit mutatja majd be az érdeklődők számára, a legendás zeneszerző ugyanis odáig volt a finom fánkokért, és a farsanghoz kötődve ez most éppen aktuális témát adott a gasztro show számára.

Természetesen a kedden délután megrendezendő eseményen közel sem csak a közönséges fánkok, illetve a szalagos fánkok kapják a központi szerepet, éppen ellenkezőleg, a show éppen azzal a céllal került összeállításra, hogy az emberek megismerjék: bőven van élet ezeken túl is, ha szóba kerül a fánk.

Természetesen az eseményen azért fontos szerepet kap majd a szalagos fánk, amit Kálmán Imre maga is nagyon szívesen eszegetett zeneszerzés közben, de a teljesen ingyenes rendezvényen megannyi más egyéb érdekességet is lehetőségünk nyílik megtudni mind a zeneszerzőről, mind az étkezési szokásairól.

Ez azonban még nem minden, hiszen érdemes lesz a gasztro show után is maradni a Kálmán Imre Művelődési Központban, hiszen az ide tartozó Teátrum Kávéház falai között két Kálmán Imre Emlékplakettes művész, Peller Károly és Oszvald Marika kötetlen beszélgetés estjét tekinthetjük meg, ami garantáltan soha vissza nem térő, megismételhetetlen alkalom lesz.