Siófoki programok: Gold Beach Electric Fest és We Love Balaton a Plázson

Augusztus közepén sem kell nélkülözniük a vad partikat a siófoki programok kedvelőinek, lévén az előttünk álló napokban folyamatos a Plázson rengeteg elfoglaltság közül válogathatnak majd maguknak az érdeklődők.

Augusztus 17-én például egy óriási elektronikus fesztivál veszi kezdetét Gold Beach Electric Fest név alatt, melynek fő attrakciója Deborah de Luca lesz, aki 20 és 23 óra között szórakoztatja majd az egybegyűlteket, de lesz elő- és afterparti is. 18 órától például James Cole és Pat Duff, 19 órától pedig Alex Mine szórakoztatja a Plázsra érkezőket, míg 22 órától kifulladásig olyan fellépők követik majd egymást, mint Budai & Chriss Ronson, Chelina Manuhutu, Methodi Hristov, Reiner Zonneveld ésJay Lumen.

Ha maradt erőnk még partizni, augusztus 18-án, azaz most szombaton egy őrült dupla buli veszi kezdetét a siófoki Plázson. Ezen a napon ugyanis Disco Classics őrület vár majd az érkezőkre, míg másnap ugyanazzal a megváltott jeggyel a House Classics partihoz is lehet csatlakozni a Palace Music Clubban. Ugyanezen a napon vár még ránk továbbá az ingyenes Scitec Summer Gym záró buli is, ahol a testépítés legjobbjai, sőt igazi olimpikonok és fitneszbajnokok is megjelennek egy kis buli kedvéért.

Természetesen a hét utolsó napján, augusztus 19-én sem maradunk buli nélkül, hiszen este hét órától indul a We Love Balaton Fesztivál, az ország legnagyobb egynapos szabadtéri rendezvénye, mely 2014-től minden évben megrendezésre kerül a Plázs fehér homokos partján, ahová idén is több ezer vendéget várnak a szervezők. Mindezt ráadásul minden eddiginél komolyabb és látványosabb éjszakájával fűszerezve, amit még a rossz idő sem tud elrontani, hiszen idén minden eshetőségre, így az esőre is felkészültek a rendezők.