Siófoki programok: Group n Swing és Balázs Fecó nagykoncert

Túlzás nélkül visszatért az élet a nyár fővárosába a nagyon nehézkes nyárkezdet után, így a siófoki programok részeként egymást érik a jobbnál-jobb előadások, események és koncertek, főként utóbbiból pedig augusztus második hetében több nagyszerű is akad.

Augusztus 13-án, csütörtökön este 19 órakor például a Group n Swing lesz a Belvárosi Zenei Estek központi fellépője, akik 14 éves fennállásuk során már bezsebeltek egy Fonogram-díjat, miközben kifejezetten fontos szereplőivé váltak a magyar könnyűzenei palettának.

A zenekar koncertjeit jellemzően a kimagaslóan minőségi zene, a sodró lendületű koreográfia, nem mellesleg pedig a felhőtlen jókedv uralja, miközben a közönség irányába felhőtlen jókedv terelődik.

A Játszom tovább című nagylemezük már a negyedik a sorban, és természetesen mindegyik közül a leginkább sokszínű lett, hiszen a swing mellett soul, pop, twist, de még rockabilly elemek is megtalálhatók benne.

Még ezen a héten, egészen pontosan augusztus 14-én, pénteken este 20:30-kor óriási nagykoncertet ad Siófokon Balázs Fecó – eső esetén augusztus 17-én van ismétlés –, a legendás Korál együttes szólóban is hatalmas sikert elért billentyűse, énekese, szövegírója és zeneszerzője.

Mivel Balázs Fecó manapság ritkán vállal koncertet, ezért a siófoki esemény különösen fontos lesz a rajongók számára, hiszen igazi ünnep élőben elcsípni a zenészt, aki társaival együtt most egy igazi időutazást hoz a Balaton fővárosába, ezáltal a nézők felidézhetik pályafutásának elmúlt 50 évét.

A szólóban írott dalok mellett tehát lesznek slágerek a Koráltól, a Taurus-tól, de az ős-Neotontól is, miközben csak ezen az estén Balázs Fecó zenekara egy különleges sztárvendéggel, Szűcs Antal Gáborral is kiegészül majd.