Siófoki programok: Gyöngyözön zenekar gyermekkoncert és Hordozós klub

A gyermekek és a gyermeklelkületű felnőttek sem maradnak majd elfoglaltság nélkül július első hetében akkor, ha a siófoki programoktól várnak alternatívát, merthogy a nyár fővárosában rögtön két ígéretes és különleges elfoglaltság is várja az érintetteket.

Július 2-án, azaz most kedden például ismét megrendezésre kerül az Életkezdet nevű baba-mama program, aminek részeként főként a legkisebbeket várják a Balaton fővárosába a szervezők, méghozzá egy átfogó Hordozós klubbal. Az esemény aktuális vendége Székely-Gazdag Eszter lesz, avagy a Geszter-lánc anyja, aki leginkább a babahordozás fontosságát állítja majd előadása középpontjába, kitűnő alternatívákat prezentálva az érdeklődőknek.

Az ingyenesen látogatható program a Kálmán Imre Kulturális Központ szabadidőtermében kerül megrendezésre délelőtt 10 és 12 óra között, a megjelenés pedig babával és baba nélkül egyaránt megfelelő.

Amennyiben egy minőségi és tartalmas gyerekkoncertre vinnénk apróságainkat, szintén július 2-án a siófoki Fő térre látogat a Gyöngyözön zenekar, akik a Kakukktanoda című előadásukkal szórakoztatják majd a gyermekeket.

Az öttagú együttes egyfajta hagyományos, gyakran improvizatív koncertélménnyel kecsegtet, melynek részeként a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek egyaránt hallhatják a madárdalt, a suhanó árnyakat, vagyis senki sem megy majd haza az eseményről élmények, és frissen szerzett hasznos tudás vagy megtapasztalás nélkül.

Sőt mi több, a koncert napján 18 és 21 óra között a gyerekeket és a kísérőket a Levendula Játszóház és Alkotóműhely kézműves foglalkozással, valamint népi játszótérrel várja, melyek a fellépéssel együtt teljesen ingyen látogathatók és élvezhetők.