Siófoki programok: Hadházi László önálló estje január 15-én

A humorkabaré visszatér 2. névvel ellátva egy igencsak különleges, garantáltan mindenkiből hasfalrengető kacajokat kiváltó esemény érkezik a Balaton fővárosába, a siófoki programok kedvelői ugyanis egy önálló esten tekinthetik meg Hadházi László, a Dumaszínház jól ismert humoristájának legújabb előadását.

Hadházi legújabb estjén ismét főként aktualitásokkal foglalkozik majd, kiemelve és megszínezve hazánk hétköznapjainak legszínesebb pillanatait, legyen szó akár a rádiózásról, akár az egészségügyről, akár a vidámparkról.

A Karinthy gyűrűvel rendelkező humorista már 2014-ben is járt a városban, majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt a Méd in Hungeráj című előadással, amelynek ezúttal egy izgalmas folytatása kíván nevetést csalni a látogatók arcára, akik az egész estét Bellus István házigazda és műsorvezető társaságában élhetik majd át, noha a fénypont minden túlzás nélkül Hadházi László előadása és humorbonbonjai lesznek.

Az eseménynek már a beharangozó sajtóközleménye is meglepően humorosra sikerült, így kiderült, hogy a korábbi előadáshoz mérten a humorista ezúttal 20 százalékkal több poént és hangosabb nevetést garantál, és erre még garanciát is vállal.

Biztosan előkerül majd továbbá az este folyamán Mirtil cica és a disznóölős sztori, méghozzá Totya villanykörtést történetével együtt, amelyek már-már kihagyhatatlan szereplői Hadházi estjeinek.

A humorista ezen túlmenően viccesen úgy fogalmazott a közleményben, hogy garanciát vállal arra is, hogy a rekeszizmok irányába akár több oldalról is egy folyamatosan áramló humorművészettel igyekszik támadást indítani, ami korántsem csak üres ígérgetésnek tűnik a legutóbbi Hadházi est után.