Siófoki programok: Halloween party hajó indul a Balaton fővárosából

A tavalyi őszi szezon rémületét és bezárkózását követően idén végre ebben az évszakban is lehetőségük lesz kikapcsolódniuk egy kicsit azoknak, akik szeretnének a siófoki programok részeként még a hidegebb idő ellenére is mulatni és hajókázni egy kicsit, méghozzá egy igencsak aktuális ünnep kapcsán.

Bár nálunk még nincs különösebb hagyománya a Halloweennek, azonban így is rengeteg kapcsolódó esemény közül válogathatnak azok, akik szeretnének hódolni ennek a nyugati őrületnek, így például október 30-án, azaz szombaton este 19 órakor fergeteges Halloween party hajó indul útnak a siófoki hajóállomásról.

A várhatóan mintegy kétórás esemény egy óriási, boszorkányokkal, töklámpásokkal és szellemekkel tarkított éjszaka lesz, méghozzá a Szent Miklós hajó fedélzetén, ahol lesznek majd mágikus koktélok, vérpezsdítő zenék, valamint megannyi rémség is, köztük természetesen mi is, ha részt veszünk az eseményen.

Merthogy a Halloween party hajón való részvételen bár nem kötelező a megfelelő jelmez használata, azonban rémisztően ajánlott, hiszen ezen a helyen nem akkor keltünk majd feltűnést, ha boszorkánynak vagy éppen zombinak öltözünk, sokkal inkább akkor, ha nem veszünk magunkra maskarát.

A party hajó nem csak felnőtteknek szól, akár családok, nagyobb gyerekek is részt vehetnek a fergeteges mulatságon, miután megváltották a négy éves kortól egységesen 2800 forintba kerülő jegyet, amit a siófoki hajóállomás jegypénztárában lehet megvenni akár elővételben is.