Siófoki programok: Hazajáró közönségtalálkozó és filmvetítés

A különleges siófoki programok részeként ismét egy igazi különlegességnek lehetnek részesei azok, akik ellátogatnak a Balaton fővárosába január 21-én, csütörtökön este 18 órai kezdettel a Siófok, Fő tér 2/A szám alatt elhelyezkedő BRTK könyvtárba.

A helyszínen egy igencsak különleges program várja az érkezőket, méghozzá a Hazajáró című műsor köré fonva, amelynek részeként nem csak filmvetítésre kerül sor a városi könyvtárban, hanem ezen túlmenően egy közönségtalálkozóra is, ahol a rajongók találkozhatnak a többi fanatikussal, beszélgethetnek a műsorral, de akár barátságokat köthetnek és túrákat is szervezhetnek a sorozatban bemutatott helyszínekre.

A Hazajáró ugyanis a koncepció és a tematika szerint hétről-hétre igyekezett bebarangolni keresztül-kasul az egész Kárpát-medencét, ezen túlmenően pedig saját formában, a megtapasztalás útján bemutatni a nézők számára hazánk természeti szépségeit, történelmi emlékeit és természetesen kulturális értékeit is.

A Hazajáró különlegességét az adta, hogy alkotói nem rekedtek meg a jelenlegi Magyarország határainál, hanem a történelmi hazánk tájait is felfedezték, illetve bemutatták a nézők számára. Ebből kifolyólag azok, akik nyomon követték a műsor adásait, eljuthattak a Délvidékre, a Muravidékre, a Felvidékre, de még Erdélybe is, a Kárpátok legszebb gerinceire és bérceire, miközben a soha véget nem érő vándorút során bizonyosságot találhattunk arról, hogy nem csak jelenlegi határainkon belül, hanem azon túl is rengeteg magyar emléket találhatnak maguknak a vándorok.

Ha mi is szeretnénk a Hazajáró élményének részeseivé válni, látogassunk el január 21-én a siófoki BRTK könyvtárba, ahol egy átfogó közönségtalálkozó és filmvetítés részesei lehetünk.