Siófoki programok: Hazudj inkább, kedvesem! színházi előadás a szabadtéri színpadon

A színházi előadások és az operettek kedvelői egyaránt megtalálhatják számításaikat július második hetében a Balaton fővárosában, a siófoki programok szervezői ugyanis gondoskodtak róla, hogy ezúttal se legyen hiány a változatos eseményekből.

Július 13-án, azaz most szombaton este 21 órától érdemes lehet a Jókai Parkban megtalálható szabadtéri színpadra látogatni, ahol népszerű magyar színészek és énekesek előadásában tekinthetjük meg a Hazudj inkább, kedvesem! című előadást. Az előadás történetének főszereplője egy kissé hazudós feleség, akinek van egy rendkívül elfoglalt, ámde megértő férje, de a cselekményben fontos lesz majd a család feledékeny barátja, valamint egy kissé merev, ámde megbízható szobalány.

Az atmoszféra egyenesen idilli, éppen Szenteste van, a feleség és a szobalány pedig a közös családi szertartásra készül, amikor kitör a katasztrófa… Alfonso Paso eredeti történetét Horvát Gábor fordította magyarra, és Radó Denise rendezésében nézhetjük meg Siófokon, méghozzá igencsak nívós színésztársulattal.

A szereplők között ugyanis olyan neveket találunk, mint Tóth Enikő (Júlia), Román Judit (Eliza), Csonka András (Lorenzo), Kerekes József (Carlos), Szőlőskei Tímea (Rosa), Vadász Gábior (Juan), Kocsó Gábor (detektív) és Gieler Csaba (pap). Az előadás hossza több mint 2 óra, amit egy perc szünettel élvezhetnek majd a nézők.

Ha szeretjük Cserháti Zsuzsát, érdemes lehet már július 12-én, pénteken este 20 órakor is kilátogatni a Szabadtéri Színpadra, lévén Szulák Andrea és Polyák Lilla főszereplésével egy emlékest keretein belül emlékezhetünk meg az ismert magyar énekesnő életútjával.

Cserháti Zsuzsa egy igazi magyar poplegenda volt, aki a hetvenes években az ország egyik legismertebb énekesnője volt, a kilencvenes években pedig óriási visszatérést produkált, dalai pedig mind a mai napig óriási hatást gyakorolhatnak fiatalokra és idősekre egyaránt.