Siófoki programok: hétköznapi hőseink képekben és Egerszegi Akusztik koncert

Újabb különleges és sokrétű eseménynek lehetnek részesei a siófoki programok kedvelői, ezáltal egy speciális kiállításra és egy garantáltan emlékezetes koncertre is sort keríthetnek, akik szeretnének egy jót szórakozni április utolsó teljes hetében.

Április 23-án, azaz most hétfőn délután 17 órakor indul például az a kiállítás, mely egészen május 4-ig, azaz péntekig marad szabadon látogatható a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában. A Siófoki Rendőrkapitányság Nyugdíjas Egyesülete szervezésében megrendezésre kerülő Hétköznapi hőseink képekben című tárlat a Siófok 50. évfordulója alkalmából meghirdetett rajzpályázatra beérkezett legjobb pályaművek számára biztosít prezentációs lehetőséget, méghozzá egy ideiglenes kiállítás társaságában, ami a siófoki Rendőrkapitányság és Tűzoltóság 50 éves emlékeiből kerül összeállításra. A különleges tárlatot dr. Lengyel Róbert, Siófok város polgármestere nyitja majd meg, aki egyben fővédnöke is lesz a kérdéses eseménynek.

Amennyiben a kiállítás mellett, vagy éppen közvetlenül utána egy szuper kis koncerten vennénk részt, érdemes lehet hétfőn este 19 órakor felkeresni a siófoki BackStage-t. A helyszínen egy igencsak különleges zenés irodalmi est kerül megszervezésre, ahol másfél órán keresztül hallgathatjuk majd a városban kifejezetten népszerű és gyakran fellépő Egerszegi Akusztik fellépését.

A koncert részeként a zenekar egy tökéletes ötvözetét adja majd a kiváló akusztikus zenének, valamint az irodalmi műveknek, ezáltal a kettőből együtt egy igazi újdonságot alkotnak majd, aminek az eredménye a nagybetűs művészet lesz.