Siófoki programok: Hogyan nevezzelek? színházi előadás

Aki hiányolta tavasszal vagy a nyáron a minőségi színházi előadásokat a siófoki programok részeként, az ősszel pótolhatja az elmaradt élményeket, hiszen szeptember második felében is rengeteg különféle produkció kerül majd a színpadra, méghozzá ismert színészek tolmácsolásában.

Szeptember 17-én, azaz csütörtökön este 19 órakor például a Veres 1 Színház társulata érkezik a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe annak érdekében, hogy ott egy fergeteges vígjátékkal szórakoztassák az érdeklődőket, melynek a címe nemes egyszerűséggel a következő: Hogyan nevezzelek?

A 120 perces, két részletre osztott előadás részeként egy kellemes, részben családi-, részben baráti vacsorára érkezünk egy átlagos párizsi családhoz, ahol a nappaliban zajlanak majd a különleges események.

A történet főszereplője Pierre és Elisabeth. Mindketten tanárok, évek óta házasok. A vacsorán megjelenik Vincent, a házigazda feleségének luxusingatlanokkal ügynökösködő bátyja és várandós felesége, Anne, de felbukkan egy gyermekkori cimbora is Claude, a harsonás személyében.

Az este kifejezetten jó hangulatban indul, a társaság felszabadult, egészen addig nem is érezni konfliktus szagát a levegőben, amíg szóba nem került, hogy Vincent és Anne miként nevezik majd közös gyermeküket, hiszen a bemondott név komoly félreértéseket szül, és olyan titkokra derít fényt, melyekre garantáltan senki sem számított.

Hogy miként lehet megtalálni a megoldást egy ilyen helyzetben? A néző számára humoros csavarokkal, valamint olyan ismert színészekkel a főbb szerepekben, mint Verebes Linda, Kálid Artúr és Simon Kornél, akik garantáltan gondoskodnak majd a sok nevetésről és szórakozásról.