Siófoki programok: HOUG 2020 Konferencia IT kérdésekkel és APEX válaszokkal

Amennyiben szeretnénk naprakészek lenni vagy maradni az aktuális IT szektorban, és szívesen részesei lennénk egy olyan konferenciának, ahol minden fontos vagy égető kérdésre válaszokat kaphatunk, akkor feltétlenül el kell látogatnunk április első napján a HOUG 2020 névre keresztelt eseményre.

Az Enrol szervezésében megrendezésre kerülő konferenciának a Hotel Azúr ad otthont április 1-jén, ahol szerdán délelőtt 1 órai kezdettel lehetőségünk nyílik alaposabban is megismerkedni az aktuális, modern IT, business, projekt és szállító interakciókon belül felmerülő problémákkal.

A kérdések középpontjában tehát az IT áll, azonban nem maradnak el a válaszok és a megoldások sem, melyek kapcsán az APEX kerül a középpontba. Hogy mi az az APEX? Esetünkben nem egy videojáték, sokkal inkább egy hatékony megoldás, mely növelheti vállalkozásunk vagy mindennapi munkánk hatékonyságát!

A legfőbb problematika ugyanis, hogy manapság már szinte minden egyes munkakör a legkülönfélébb Excel táblázatokra épül rá, aminek természetesen megvan a maga oka. Csakhogy ezek a táblázatok egy idő után végtelenül hosszú, és értelmezhetetlen adathalmazokká állnak össze.

Hogy ezt elkerüljük, és megmaradjon az átláthatóság, az APEX hatékony eszközökkel segít a probléma felszámolásában, valamint természetesen az integrálásban is, méghozzá egy teljesen egyszerű, böngészőalapú, reszponzív és versenyképes felülettel a középpontban. Erről a rendszerről tart egy átfogó bemutató a konferencián Pataki Dávid ügyvezető igazgató!

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!