Siófoki programok: Húsvéti Nyuladalom

A húsvéti időszakban sem hagyják cserben a szervezők a siófoki programok kedvelőit, így az előttünk álló hétvégén a család összes tagja felejthetetlen tematikus elfoglaltságokban részesülhet, ezáltal az általános ünnepi kavalkád mellett lesz sok koncert, kézműves program, állatsimogató, de még futóverseny is.

A Húsvéti Nyuladalom már szokás szerint nagypénteken kezdetét veszi, ezáltal lesz tojásfa állítás és díszítés a legkisebbek és a legnagyobbak közreműködésével, de nem maradhat ki a sorból a húsvéti játszópart, a gyerekeknek szánt kreatív sátor, valamint a nyuszi gokart ügyességi pálya sem.

Április 11-én, azaz nagyszombaton aztán folytatódnak esz események, továbbra is lesz húsvéti kreatív foglalkozás, több koncert is várja az érdeklődőket, de az igazán nagy dolgok természetesen április 12-én, azaz húsvét vasárnap várhatók, hiszen ezen a napon ismét megrendezésre kerül az egyik legnagyobb tematikus futóverseny, a Tojás- és Nyúlfutam Siófokon.

A délelőtt ennek a jegyében telik majd, ezáltal a regisztrációt követően délelőtt nyélbe ütik a kapcsolódó versenyt, majd az eredményhirdetést követően a délutánt és az estét természetesen ismét a zene és a koncertek töltik majd ki.

Levezetésként húsvéthétfőn, azaz április 13-án is megrendezésre kerül néhány szuper program, így a legkisebbeket továbbra is teljes kínálattal várják a kézműves foglalkozások, míg a nap folyamán több koncert és egyéb színpadi program kerül megrendezésre a teljes húsvéti eseményre jellemző vásári hangulat és a legkülönfélébb gasztro kereskedők társaságában.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!