Siófoki programok: I. Húsvéti Nyuladalom

Rendhagyó és egyben hagyományteremtő szándékkal egy újabb nagyszerű program indul el hamarosan a Balaton fővárosában, ahol a siófoki programok kedvelői első ízben vehetnek részt az I. Húsvéti Nyuladalom-on, amire 2016. március 25-től egészen 28-ig kerülhet majd sor, méghozzá Siófok Fő terén.

A négynapos fesztiválon kicsik és nagyok egyaránt rengeteg változatos program részesei lehetnek, de a szervezők azért leginkább természetesen a gyermekekre gondoltak a különféle szórakozási lehetőségekkel. Az esemény 2016. március 25-én, pénteken indulhat majd el, méghozzá délután 4 óra magasságában, így Dr. Lengyel Róbert polgármester megnyitója után fél 5-től Pintér Gabriella énekes tart előadást, míg a napot a Panorama Acoustic koncertje fogja zárni.

A programok aztán 2016. március 26-án, szombaton folytatódnak majd, így reggel 9-kor a Balatoni Hajózás ünnepi megnyitója után fél 11-kor Farkasházi Réka és a Tintanyúl előadására kerülhet sor, fél 1-kor pedig arcfestés, lufihajtogatás, még később Óperenciás Bábszínház, délután 4-től pedig koncertek várják majd a látogatókat.

Húsvét

Első ízben a Bóbita zenekar lép fel, majd este 6-kor a Half Note City, fél 8-tól pedig Janicsák Veca ad koncertet, míg 8 órától a Dynamite Dudes zenél.

Március 27-én, avagy vasárnap aztán elindulnak a tényleges húsvéti események is, így lesz Nyuszi-Hopp torna Tóth Ákossal, Nyúlfutam, de egész napos arcfestés, lufihajtogatás, és délutántól változatos színpadi programok is várják a legkisebbeket. Három órától így az Óperenciás Bábszínház húsvéti kalandja után az ISZKIRI zenekar, fél 6-tól a Siófoki Fúvós Egyesület, héttől pedig Heincz Gábor fellépésének örülhetnek az érkezők.

Másnap a hagyományos locsolkodás mellett délelőtt tojásételes lakomák, délutántól pedig bohócműsor és olyan színpadi programok szórakoztatják majd a kicsiket, mint Rosta Géza, a Mr. G. Blues Banda vagy a The Freakend.