Siófoki programok: I. Polgári Piknik a siófoki Plázson

Ha valaki azt hitte, hogy a nyárral és a kánikulával együtt véget értek a féktelen partik a Balaton fővárosában, akkor itt az idő megcáfolni ezt az állítást, hiszen a siófoki programok részeként idén első alkalommal, ámde hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Polgári Piknik a Plázson.

Az eseményre szeptember 28-án, délelőtt 10 órától kerül majd sor a Petőfi sétány 3-as szám alatt megtalálható Plázson, a Siófok Polgáraiért szervezésében megvalósuló esemény részeként pedig egy igazi családi nap várja az érkezőket, aminek részeként a kicsik és a nagyok is jól érezhetik magukat. A Csehi András műsorvezetői jelenlétével lezajló esemény során a szervezők mindenkit vendégül látnak egy ebédre és egy italra, de a gyerekek számára meglepetés is lesz, miközben a színpadi programokra is érdemes lehet odafigyelni.

Délelőtt 10 órától például Toto Jr. várja a legkisebbeket egy fergeteges gyerekdiszkóval, amivel egyszerre indul majd egész nap – egészen 16 óráig – az arcfestés, a lufi fújás és az ugrálóvárazás, hogy jól elfáradjanak estére a lurkók, akik 11 órakor még a BummBumm Együttes gyermekkoncertjét is végigtombolhatják majd. A nagyobbaknak szánt programok aztán déltől indulnak el Sergio Santos élő latin koncertjével, és bár 14:30 és 15:30 között még egyszer a gyerekeké lesz a főszerep Tücsökszabi és a Zeneovi jóvoltából, de utána tényleg a nagyobbaké lesz a színpad. Ennek köszönhetően 17 órától Rakonczai Imre indítja a sort egy élő koncerttel, melyet 18:30-ról Vastag Csaba fellépése követ majd, hogy 19:30-kor DJ Dominique tartson egy Retro Rádió partit. Az est sztárvendége várhatóan a TNT lesz, akik 21 óra magasságában állnak majd színpadra, de őket követően is folytatódik a parti Toto Jr. jóvoltából egészen hajnalig.