Siófoki programok: idén utoljára indul a Minimax gyerekhajó

Idén ötödik alkalommal üdvözölhetik a siófoki programok részeként a lurkók a Minimax gyerekhajót, merthogy augusztus 24-én utolsó alkalommal indul útnak a város kikötőjéből a garantált mókát és kacagást kínáló járat.

A Minimax gyerekhajó aktuális időpontjának sztárvendége a minden apróság által imádott Iszkiri gyerekzenekar lesz, akik a mintegy másfél órás út egy jelentős részében néhány emlékezetes és ismert dallamot tárnak majd a kicsik elé, de a koncerten felül rengeteg izgalmas kaland várja a résztvevőket. Alapból sokak számára hatalmas élmény lesz, hogy a hajón utazik majd Pici Cica és Maci Kutya is, akik együtt játszanak a kicsikkel, sőt mi több, Pici cica még külön tánciskolát tart majd a táncos lábú apróságok számára.

Ezen felül lesz társasjátékozás, Zumba Kids tánc, tombola, homokkép készítés, arcfestés de természetesen a rajzoló és kreatív készségekre koncentráló asztal sem marad ki a sorból. A móka, kacagás és vidámság mellett természetesen alapvetően a hajókázás élménye is rengeteg gyerek számára okoz majd maradandó élményeket, sőt mi több, a szervezők a legkisebbekre is gondoltak, akiknek külön bébi sarkot alakítottak ki, ahol kifejezetten nekik dedikált játékok és játszószőnyeg kerül a középpontba.

A különféle játékok és egyéb elfoglaltságok kapcsán természetesen külön animátorok segítik majd a kicsiket, de lesznek rendkívül értékes nyeremények is. Sőt mi több, miközben a gyerekek szórakoznak, a szülők a büféből fogyaszthatnak, és élvezhetik a csodálatos balatoni tájat a hajó fedélzetéről. A Minimax gyerekhajó kizárólag magyar nyelvű programokat kínál, részvétele pedig jegyköteles!