Siófoki programok: igazi retro parti a Balaton fővárosában

Ha szeretnéd te is felidézni a forró balatoni nyáron a kilencvenes évek magyar könnyűzenei életének legjobb slágereit, akkor a siófoki programok keretein belül téged is vár az I Love Retro címre keresztelt klasszikus retro parti a Flört the Club-ban, ami minden pénteken folytatódik a nyári szezonban.

Az idei évszak nyitópartijára július 10-én, pénteken kerül sor, és mindenkinek kötelező a részvétel, akik szeretnék felidézni a kilencvenes évek hangulatát, akik nem tinédzserekkel és gyerekekkel, hanem 25-30 éves, vagy annál idősebb, érett emberekkel akarnak bulizni. Ezen felül fontos még, hogy ismerik az olyan legendás slágereket, mint a „Napolaj”, a „Kis világ”, a „Nyár van”, a „Hol vagy nagy szerelem”, az „Angyal”, a „Kozmix a házban” vagy a „Hajnal”.

Az I Love Retro buli-sorozatnak a tervek szerint három állandó fellépője lesz, így a Groovehouse, a Kozmix és az UFO garantáltan minden pénteken megmozgatja majd azokat a látogatókat, akik a kilencvenes években élték meg gyerek- és tinédzserkoruk legszebb nyarait.

Az állandó fellépők mellett természetesen a hamisíthatatlan retro életérzés jegyében az említett évtized legjobb dance és pop slágerei is felcsendülnek majd az eseményeken a hely állandó lemezlovasai, így nem csak hazai, hanem a legjobb külföldi előadók legismertebb nótái is felbukkannak majd a repertoárban.

Mr. President, Dr. Alban, 2Unlimited, Backstreet Boys, Spice Girls, Haddaway és még napestig sorolhatnánk azokat az előadókat, akik széppé varázsolták számunkra a kérdéses időszakot.

A retro partikon természetesen minden egyes alkalommal egy extra sztárvendég is felbukkan majd, hogy a lehető legautentikusabb formában kerülhessenek megidézésre azok a csodálatos kilencvenes évek.