Siófoki programok: II. Belvárosi Mikulásnap

Főként a gyermekeket, illetve a kisgyermekes családokat célozza meg legújabb eseményével a Nők Együtt Egyesület, akik a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megszervezik a Belvárosi Mikulásnapot, méghozzá 2016. december 2-án, délután 14 órai kezdettel Siófok Fő terén.

A siófoki programok részeként induló II. Belvárosi Mikulásnap főként a város nevezetességének és jelképének számító Víztorony körül várja majd változatos elfoglaltsággal az érkezőket, így 14 órától egy rövidke megnyitóval Orbán Veronika Katalin, a Nők Együtt Egyesület elnöke indítja meg az eseményeket.

mikulásEzt követően 14:10 és 14:30 között a Siófoki Napsugár Mazsorett Csoport, valamint a SIÓ POM Childrens Csoport fellépését tekinthetik meg az érkezők Fekete Pálné vezetésével. 14:30-tól 15:00-ig a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 9/B és 9/C osztálya lép a színpadra, hogy aztán elérkezzen a nap fénypontja, avagy a Mikulás megérkezése.

A nagyszakállú Télapó megjelenésére 15 és 16 óra között kerül majd sor, aki természetesen Krampuszai és rengeteg ajándék társaságában várja a térre érkező gyermekeket.

A Mikulás még 16 óra után is ott lesz a helyszínen, így a Víztorony körül sétálgatva várja és fogadja az apróságokat. Mindeközben megtörténik a korábbi Mikulás rajzverseny eredményhirdetése is, amiért természetesen újfent értékes ajándékok várják majd a gyermekeket.

Az esemény ideje alatt ráadásként a gyermekek teljes egészében birtokba vehetnek és kipróbálhatnak egy igazi tűzoltóautót, de aki esetleg nagyon fázna a helyszínen, az forró teával enyhítheti a didergést. A szervezők természetesen a programváltozás jogát fenntartják!