Siófoki programok: II. Borkereső játék Siófokon

Ha már nincs lehetőség strandolásra, de még elég jó idő van egy kis szabadtéri mulatozáshoz, akkor itt az idő, hogy a siófoki programok részeként kiszabaduljunk egy kicsit a Balaton fővárosában, és játszunk egy nagyot egy különleges, a gyakorlottak számára már ismert Borkereső játék részeként.

A Nyitott Balaton programsorozaton belül megrendezésre kerülő játék egy nagy kampány részeként indul, a feladat pedig kifejezetten egyszerű, de annál mókásabb lesz, aminek részeként szükség lesz kreativitásunkra, megfigyelési képességeinkre, valamint a közösségi oldalakra is.

A lényeg, hogy október 1-jén a szervezők több borítékot is elrejtenek – na persze azért nem annyira – a város több pontján, melyeket a résztvevőknek fel kell kutatniuk. Mint mondtuk, ez a kutatás nem lesz majd túl nehéz, de azért nem terem majd boríték minden bokorban. Hogy mi a teendő, ha megtaláltunk egyet?

Először is fotózzuk le okostelefonunkkal a borítékban található szelvényt, amit aztán osszunk meg saját Facebook oldalunkon úgy, hogy tageljük benne a Nyitott Balaton Facebook oldalát (méghozzá így: @nyitottbalaton). Ha megtettük, látogassunk el a siófoki Tourinform irodába – Fő tér 11. (Víztorony) –, mutassuk be az ott várakozó alkalmazottaknak a közösségi oldalon megosztott bejegyzésünket és a borítékban megtalált lapot, amiért cserébe garantált nyeremény, egy üveg minőségi bor vár a résztvevőkre.

Az egész napos programon egy személy csak egyszer indulhat, és nagyon fontos kritérium, hogy kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt a játékban, melynek időtartama október 1-től egész héten át – tehát hétfőtől-péntekig – 8 és 16:30 között, tehát nyitvatartási időben.