Siófoki programok: III. Belvárosi Mikulásnap

Elérkezett december első hete, ami a siófoki programok kedvelői között sem szól másról, mint az önfeledt Mikulásvárásról, így ehhez kapcsolódóan már hétfőn számíthatnak az érdeklődők kapcsolódó, tematikus programokra.

A Nők Együtt Egyesület szervezésében ugyanis december 4-én, hétfőn délután 14 órakor a siófoki Víztoronynál megrendezésre kerül a III. Belvárosi Mikulásnap, aminek részeként egész délután változatos programok sokasága várja majd az érdeklődőket.

14 órakor Orbán Veronika Katalin, a Nők Együtt Egyesület elnöke ünnepélyes megnyitójával indul a nap, majd a következő percekben a Siófoki Napsugár Mazsorett Csoport fellépését élvezhetjük a SIÓ POM Childrens Halász Mirtill vezetésével.

14:15-től aztán a Siófoki Művészeti Iskola Gyermekkórusa lép fel, méghozzá Bati Zoltán karvezető és Bati-Béleczki Anita zongorista közreműködésével, amit 14:30-tól a Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának 9/D osztálya követ majd kapcsolódó műsorral.

Ezután 15 órától egy teljes órán át a Mikulás és a krampuszai várják a gyerekeket a színpadon, hogy ki-ki megkapja a maga ajándékát, így a jó gyerekek csomaggal, a rosszak pedig virgáccsal térhetnek majd haza.

16 óra után aztán a Mikulás elindul, és a Víztorony körül sétálgatva várja majd a gyerekeket egy kis édességgel és néhány kedves szóval, de ekkor kerülnek kihirdetésre a Mikulás rajzverseny nyertesei is, aminek részeként a győztesek a helyszínen értékes ajándékokkal gyarapodhatnak.

A látogatókat a rendezvény ideje alatt forró tea és aprósütemény várja, az egész rendezvény alatt pedig a gyerekeknek lehetőségük nyílik majd birtokba venni egy valódi tűzoltóautót, ami mellől természetesen a valódi tűzoltók sem hiányozhatnak majd.