Siófoki programok: III. Márciusi Gasztro Mustra és Kézműves vásár

Nem maradnak különleges elfoglaltság nélkül március közepén azok, akik a siófoki programok részeként szeretnének a gasztronómiához, a finom ételekhez és a kézműves termékekhez kapcsolódó elfoglaltságot keresni maguknak a Balaton fővárosában.

A március 15-i hétvégén, egészen pontosan már március 13-án, délelőtt 10 órától megrendezésre kerül a siófoki Hajóállomáson (Krúdy sétány 2.) a III. Márciusi Gasztro Mustra és Kézműves vásár, mely idén már harmadik alkalommal, de töretlen koncepcióval várja az érdeklődőket.

A korábbi évekhez hasonlóan az esemény idén is a megszokott mederben és sajátosságok mentén zajlik majd, ezáltal a nemzeti ünnepen, illetve azt megelőzően egy finomságokkal gazdagon ellátott, családias kikapcsolódás vár majd ránk a Balaton partján, remélhetőleg kellemesen tavaszias időjárás társaságában.

A rengeteg gasztronómiai finomság mellett az esemény részeként rengeteg kézműves kiállító és árus érkezik a helyszínre, aminek jóvoltából igazi vásári hangulatban böngészhetünk a különféle csecsebecse, illetve használati tárgy között, melyek többségét természetesen meg is vásárolhatjuk majd.

Mivel egy igazi családi nap várja az érdeklődőket, ezért a szervezők természetesen gondoskodtak a gyerekfoglalkozásokról is, aminek részeként a kicsik hajtogathatnak csákót, festhetnek zászlót, de természetesem ugrálóvár és játszóautó is elérhető lesz számukra, miközben természetesen az étel- és italkínálat is illeszkedik az apróságok igényeihez.