Siófoki programok: III. Márton Napi Jótékonysági Bál

Nem maradnak elfoglaltság nélkül, akik a siófoki programok keretein belül egy nagyot táncolnának a hétvégén, hiszen Márton nap alkalmából különleges jótékonysági bá, hovatovább egy különleges komolyzenei koncert is várja az érdeklődőket.

November 8-án, azaz most pénteken este 18 órától a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban tovább folytatódik a Zenélő Templomok programsorozat, aminek jóvoltából egy olyan rendhagyó koncertélmény várja majd az érdeklődőket, mely garantáltan egy életre beleolvad az emlékeinkbe.

Erről a maradandóságról Szamosi Szabolcs orgonaművész gondoskodik majd, aki közel két évtizeden át a pécsi bazilika orgonistája, karnagya és vezetőjeként Solymosi Péter trombitaművésszel állt össze annak érdekében, hogy egy különleges zenei koncerttel örvendeztessék meg az érdeklődőket.

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Siófoki Evangélikus Gyülekezet szervezésében a Márton Napi Jótékonysági Bál, melyre november 9-én, vasárnap este kerül sor a NÉBIH TOK Üdülőben.

A belépőjegyes eseményre külön támogatói jegyek is vásárolhatók annak érdekében, hogy minél nagyobb összeget adhasson a gyülekezet a rászorulók számára. A belépő mellé svédasztalos vacsora tartozik majd, de lesz tombola is, aminek részeként értékes nyereményekre tehetünk szert.

A szervezők természetesen a szórakoztatásról is gondoskodtak, ennek megfelelően Ulrich Tamás szolgáltatja majd az élőzenét, míg a vidámságról Jónás Tamás bűvész gondoskodik.