Siófoki programok: III. Táncgála a Balaton fővárosában

A különleges és változatos siófoki programok részeként a hétvégén ismét a tánc kedvelői találhatják meg számításaikat, lévén június 6-án megrendezésre kerül az immáron hagyományosnak tekinthető, idén harmadik alkalommal elrajtoló III. Táncgála.

Az esemény megszervezésében és lebonyolításában ismét jelentős szerepet vállalt a siófoki C&M Dance Studio TSE, akik nem csak a program gerincének összeállításában, hanem természetesen a szórakoztatásban is központi szerepet vállalnak.

A III. Táncgála idén június 6-án, szombaton este 18 órakor kezdődik meg a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében. Az előadásról még a világháló legeldugottabb fórumain sem találhatunk pontos részleteket, ami vagy a szervezők hiányosságainak tekinthető, vagy annak, hogy a stúdió egy óriási meglepetéssel, egy hatalmas durranással készülődik a tánckedvelő látogatók számára.

Az egyesület korábbi előadásai alapján már most biztosnak tekinthető, hogy egy rendkívül látványos előadás várja majd az egybegyűlteket, akik nem csak különféle korosztályok társas és egyéni táncait tekinthetik meg egyedi koreográfiákkal, hanem betekintést nyerhetnek a különféle táncműfajok sajátosságaiba is.

A siófoki C&M Dance Studio TSE egyébiránt Siófok legnagyobb táncstúdiója, ahol szakavatott oktatók segítenek a jelentkezők számára abban, hogy megfelelően elsajátíthassák a tánc alapjait.

A stúdió rendszeresen vállal a városban, és az ország több pontján is látványos előadásokat, amelyekre kicsikkel és nagyokkal egyaránt készülnek, minden esetben nagy figyelmet fordítva a látványra, illetve a külföldi minőségre, ebből kifolyólag nem meglepő, hogy rengeteg elismerést zsebelhettek már be a múltban.