Siófoki programok: Ilók és Mihók a Vaskakas Bábszínház előadásában

Nem maradnak elfoglaltság nélkül azok, akik március utolsó teljes hetében szeretnének különleges bábszínházi előadás részesivé válni a siófoki programok részeként, lévén a Balaton fővárosába érkezik a Vaskakas Bábszínház, hogy egy igazán különleges darabbal örvendeztessék meg a műfaj kedvelőit.

Március 25-én, szerdán délelőtt 10 órától ugyanis a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében a színház részéről előadásra kerül az Ilók és Mihók bábelőadás, mely mindössze 45 percben kínál különleges élményeket, méghozzá egy tanulságos történet körítésében.

A cselekmény szerint Mihók egy napon elhatározza, hogy feleséget keres magának, azonban óriásiak az elvárásai, így kiválasztottja kapcsán fontos, hogy tehetséges legyen a ház körüli teendőkben, tudjon kötni, varázslatos hangon énekelni, de még ezeknél is fontosabb, hogy teljes szívéből szeresse hősünket és leendő családját is.

Bár lehetetlen küldetésnek tűnik, Ilók valójában teljes egészében megfelel Mihók minden kritériumának, egymásba is szeretnek, azonban van, aki nem nézi ezt túl jó szemmel. Bár Mihók anyja odáig van a fiatal szerelmesekért, alig várja az esküvőt, az apja azonban hallani sem akar róla, így mindent megtesz azért, hogy ellehetetlenítse az egészet.

Persze a szerelem minden gondot és bajt legyőz, ahogyan pedig az lenni szokott, Mihók és Ilók ebben a történetben is mindent megtesz azért, hogy szerelmük beteljesülést nyerjen, végezetül pedig összeházasodjanak, és ahogyan a népmesék is tartják: boldogan éljenek, míg meg nem halnak.

FIGYELEM: az előadás a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!