Siófoki programok: indul a 12. Willpower tánctábor

Ha lételemünk a tánc, vagy szeretnénk, ha azzá válna, a siófoki programok részeként 2021. július 28. és augusztus 1. között egy különleges tánctábor veszi kezdetét, aminek köszönhetően lehetőségünk nyílik majd jobban elmerülni a táncolás rejtelmeiben.

A szerdától egészen vasárnapig tartó tábor részeként a szervezők minden eddiginél nagyobb lelkesedéssel álltak neki a szervezésnek, illetve a programok összeállításának, ami nem meglepő, hiszen a járványhelyzet miatt rengeteg mindent be kell pótolniuk nekik és az érdeklődőknek egyaránt.

A 12. Willpower tábort ráadásul a számmisztika miatt is fontosnak tartják! Mint állítják, Jézusnak is 12 tanítványa volt, 1848-ban 12 pontot fogalmaztak meg Petőfiék, az évben is 12 hónap van, sőt az óra számlapja szintén 12 számot tartogat majd. Most pedig a tánctábor életében is elérkezett a bűvös tizenkettes!

Ennek apropójából a szervezők rengeteg új programmal, játékkal, nem mellesleg pedig friss élményekkel, koreográfiákkal és garantáltan feledhetetlen eseményekkel szolgálnak majd az érdeklődők számára, akiknek öt napon át csak két dologra kell koncentrálniuk: az egyik a tánc, a másik pedig az, hogy jól érezzék magukat.

A résztvevők a szórakozás mellett napi két edzéssel számolhatnak majd, de rengeteg játék és közös program is várható majd, ezáltal például sütögetések, strandolás, megannyi nevetés, közös bulizás és persze megannyi vicces és vidám dolog.

A tábor részeként naponta háromszori étkezés, reggeli, ebéd és vacsora várja az érkezőket, de az alapdíj befizetése mellett megfelelő szállás és természetesen feledhetetlen élmények várnak mindenkire.