Siófoki programok: indul a Balatoni Retro Láz

A siófoki programok részeként garantáltan megtalálhatják majd számításaikat az előttünk álló héten a retro zenék kedvelői, így akik a kilencvenes években nevelkedtek, augusztus 11-én feltétlenül vegyék az irányt a siófoki Plázs irányába, ahol az év legnagyobb szabadtéri retro fesztiváljára kerül majd sor.

Ezt a neves titulust ráadásul nemcsak méreteivel érte el a rendezvény, hanem a meghívott fellépőkkel is, hiszen a Balatoni Retro Láz alighanem az egyetlen olyan magyar retro parti, ahol nemcsak magyar sztárok, hanem legendás külföldi fellépők is képviseltetik magukat.

Sőt mii több, a Plázson nemcsak a kilencvenes évek felejthetetlen balatoni éjszakái elevenednek majd meg, hanem új élményekkel is gazdagodhatunk, miközben első kézből, a legjobbaktól kapjuk a fülünkbe a total dance hangzást, a kapcsolódó látványt és atmoszférát.

Hogy kik szolgáltatják majd a talpalávalót? A külföldiek között itt lesz Mr. President, akinek Coco Jumbo slágerét máig mindenki ismeri, de a country zenét diszkóval ötvöző Rednex sem marad ki a sorból. Mellettük pedig egész nívós hazai listát is összeállítottak a szervezők, hiszen itt lesz a Happy Gang és a Hip Hop Boys, a kilencvenes évek két legendás fiúcsapata, de a TNT, a Desperado, Krisz Rudi és az UFO is fellépnek aznap este.

Ha a retro parti másnapján szívesen megnéznénk egy különös előadást, akkor látogassunk ki augusztus 12-én este hét órakor a Jókai parkba, ahol a Zene a zöldben eseménysorozat részeként a Luis Eduardo Castagno trió fellépést élvezhetjük majd.

A trió érdekessége, hogy teljesen egyedi módon szájharmonikával szólaltatnak meg egykori nagy slágereket, méghozzá energikus, virtuóz és gyakran érzelmes formában. A trió rengeteg spanyol és amerikai slágerrel készül a nagyérdeműnek, de a Gipsy Kings pár örökzöldje is felbukkan repertoárjukban.