Siófoki programok: indul a hatodik Samsara Fesztivál

Miután tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt, idén ismét megnyitja kapuit a siófoki programok egyik legszínesebb és legkülönlegesebb eseménye, a Samsara Fesztivál, mely hatodik alkalommal várja az érdeklődőket augusztus 11. és augusztus 15. között.

Az esemény a korábbi évektől megszokott formában és körítéssel zajlik majd le, így a helyszínen ismét minden a békéről és a harmóniáról szól majd. Mindeközben fontos szerepet kap a zene, a tánc, a jóga és természetesen a természet szerelmesei sem maradnak ki a sorból.

Sőt, nekik szól igazán mindez, az ő pszichedelikus összejövetelük lesz ez az egész, konkrétan Siófokon, a töreki városrészben, ahol garantáltan elszabadulnak majd a pozitív energiák, mindenki érezheti a rezdüléseket, a békét, az egészséget, miközben élvezheti az együttlétet a többi emberrel – ha már ősztől úgyis ismét be kell zárkózni.

A Samsara egy abszolút jó értelemben vett spontán fesztivál, mely egy teljes héten át kínál elragadó programokat azok számára, akik szeretnének békére lelni a nyár fővárosában. Ehhez pedig természetesen megfelelő minőségű elfoglaltságok is várnak az érdeklődőkre!

A helyszínen lesznek témába vágó beszélgetések és eszmecserék, a jógaórák mellett pedig aerobik foglalkozások is várják az érdeklődőket nemzetközi tanárokkal, sőt világhírű jógamesterekkel, igazi edzőkkel és mentorokkal, hogy a legjobbat hozhassuk ki magunkból.

Ezen felül lesznek koncertek, valódi DJ-k a világ pontjáról, de a vendégek között találhatunk majd gyógyítókat, gurukat, sámánokat, életmód tanácsokat, sőt igazi orvosokat és pszichológusokat is, akik segíthetnek nekik, hiszen előadásokkal, szeánszokkal, sőt komplett workshopokkal készülnek a résztvevők számára.