Siófoki programok: indul a Siófoki Halfesztivál (szombati és vasárnapi programok)

Sokak nagy örömére a siófoki programok részeként idén megrendezésre kerül a Siófoki Halfesztivál. Miután a pénteki programokról előző bejegyzésünkben már beszéltünk most lássuk, hogy milyen elfoglaltságok várnak ránk október 16-án és 17-én, azaz szombaton és vasárnap.

Október 16-án már reggel 8 órakor elindulnak az események a Civil Halpiknik és Főzőverseny részeként a Városház téri parkolóban. Az indulók egészen délutánig főzőcskézhetnek, a zsűri pedig 14:30-kor hirdet eredményt, sőt 20 perccel később a gyerekek rajzversenye kapcsán is megszületnek az eredmények.

15 órától aztán Kukkants a víz alá címmel egy interaktív előadás veszi kezdetét Bodó Istvánnal, a Balatoni Halmesék című könyv írójával, amit 16 órától az X-Press Tánc és Sportegyesület műsora követ, majd 18 órától a Marvel Szuperhősöké lesz a főszerep.

19 órától Retro Mix indul olyan fellépőkkel, mint Szelle Szilárd, Somorjai Ilona “Miss Bee”, Vincze Fruzsina és Keskeny Márk, a napot pedig a Crazy Little Queen Tribute Band zárja 20 órától a legnagyobb Queen slágerekkel a középpontban.

Október 17-én, azaz vasárnap délelőtt 10 órától ismét főzőverseny indul, melynek fél 3-kor lesz az eredményhirdetése. 15 órától aztán Táncdalfesztivál Party szórakoztatja majd az egybegyűlteket, hogy 17:30-tól Ricsi Bohóc vegye át a terepet egy vidám, zenés, interaktív bohócműsorral.

Ezt követően táncház várható, 19:30-tól pedig Táncdalfesztival indul, az est sztárvendége pedig Malek Andrea lesz, méghozzá a Malek Andi Soulistic formációval, hogy 21 órától Berki Arthur zárja a Siófoki Halfesztivált egy sajátos zongoraelőadással.