Siófoki programok: indul a Hangulatok fotókiállítás

Újabb fotókiállítás nyílik a Balaton fővárosában, ennek köszönhetően a siófoki programok részeként február 8-án mindenkit nagyon sok szeretettel várnak egy igazi különlegességre, méghozzá este 18 órától 21 óráig, a Kálmán Imre Kulturális Központ kiállítótermében, amelyet a Kálmán Imre sétány 5-ös szám alatt találhatunk.

A Hangulatok címre keresztelt fotókiállítás legnagyobb sajátossága az, hogy dr. Molnár János képei kerültek a középpontjába, aki bár nem hivatásos fotós – elvégre egy okleveles villamosmérnökről beszélünk –, képei azonban olyan művészi és sajátos formában képesek visszaadni készítőjük sajátos világlátását, hogy azt garantáltan még az igazi profik is megirigyelhetik majd.

A Hangulatok fotókiállítás nem tematikus, ezáltal nem egy konkrét téma köré kerültek felépítésre a képek, hanem leginkább azt tükrözik, hogy készítője az adott pillanatban mit látott és mit érzett, miközben az adott fotókat elkészítette.

A kiállítást Gyarmati László, a Helyi Érték Egyesület elnöke nyitja meg, aki néhány szóban összefoglalja az egybegyűltek számára, hogy miről is szól ez a nagyszerű és sajátos kiállítás, amelynek megnyitója egy igazán ünnepi esemény is lesz egyben.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a megnyitón a siófoki Művészeti Iskola tanárai is közreműködnek annak érdekében, hogy zenei kíséretet kaphasson ez a jeles esemény, ennek megfelelően Lőrincz Éva csellón, Bognár-Volenszki Betti pedig gitáron szolgáltat fennkölt dallamokat az esemény mellé.

Amennyiben kedveljük a sajátosan művészi fotókat, és szeretnénk elmerülni más emberek szemléletmódjában, tekintsük meg dr. Molnár János sajátos kiállítását már a megnyitó napján.