Siófoki programok: inspiráló balatoni tavasz Sipos Évivel

Ha minket is kifulladva, testileg és lelkileg kifáradva, lemerülve talált az idei tavasz, akkor érdemes a siófoki programok részeként kilátogatni az Ezüstpartra, ahol egy igazi inspiráló esemény részeseivé válhatunk Sipos Évi segítségével, aki újfent visszaterel minket a helyes útra.

Az elmúlt hónapok által generált bizonytalanság sokakat felőrölt, rengetegen nem látják, hogy merre tovább, hogy mi lesz a helyzet a jövőben, miközben folyamatosan csökken az energiaszint. Ha szeretnénk megtalálni a kiutat ebből a körforgásból, ha szeretnénk végre időt magunkra és a gondolatainkra, ha másként akarunk élni, akkor most elérkezett a mi időnk.

Bár az idő még hűvös odakint, azért érződik, hogy itt a tavasz, egyre többet süt a Nap, mely az élet forrása, energiát ad és segít a feltöltődésben, a megújulásban, Évi segítségével pedig most egy komplex coaching program részeként ezt ki is használhatjuk, hiszen segítségével új irányt kaphat az életünk, elsöpörhetjük a bizonytalanságot, miközben arra koncentrálhatunk, ami igazán lényeges.

Hogy mit kapunk az eseményen? Helyet az inspiráló és gondolatébresztő beszélgetésekhez, teret az alkotásnak, lehetőséget arra, hogy megtaláljuk életünk új irányát, hogy végre azt csinálhassuk, amit valóban szeretnénk, de alkalmat is arra, hogy felismerjük az utunkat. Ezen felül a hétvégén feltöltődhetünk energiával, ismét lehetőségünk lesz mosolyogni, miközben a napfelkelte és a naplemente látványának hála egészen új élményekkel gazdagodhatunk.

Itt végre valóban kiléphetünk a hétköznapok unalmas körforgásából, megtalálhatjuk a saját utunkat, mindezt teljesen egyéni preferenciák szerint, egy kétnapos komplex program részeként, ahol elkészülhet a motivációs térképünk, részt vehetünk két briefcoaching ülésen, de egy átfogó mindfulness és egy slow program is szerepel a csomagban.