Siófoki programok: interaktív előadás a kutyanevelésről

Igencsak különleges, minden leendő kutyatulajdonos számára hasznosnak tekinthető előadásra kerül sor a siófoki programok részeként most vasárnap, azaz március 1-jén a KutyaNapköziben, ahol „Hogyan neveljünk tökéletes kutyát?” címmel egy interaktív tanácsadó veszi kezdetét.

A délután 16 órai kezdettel induló előadás megosztja velünk, hogy miként kell a kezdetektől legalább 1 éves korig felnevelnünk egy kiskutyát annak érdekében, hogy végül egy kiegyensúlyozott, mindemellett pedig barátságos és szerető felnőtt kutyánk lehessen majd.

Egy kiskutya megvásárlása vagy befogadása ugyanis óriási feladat, lévén valóban aranyos, ahogyan naphosszat alszik és játszik, azonban a kölyökkor minden kiskutya életében egy olyan időszak, ahol elsajátítja az előtte álló évek viselkedésformáját, hiszen egy kutyát ugyanúgy meg kell tanítani az alapvető etikára, mint egy embergyermeket.

Csak türelmünkön és nevelési módszereinken múlik majd, hogy mennyire tudjuk hatékonyan megnevelni kiskutyánkat. Hogy miként fogjunk hozzá mindehhez? Erre a kérdésre kaphatunk most átfogó választ a kérdéses előadás részeként a Siófoki KutyaNapközi szervezésében.

Az előadáson a legalapvetőbb részletekbe is beavatnak majd minket, így a megfelelő kölyökkutya kiválasztásától kezdve, az első napok, a beszoktatás és a megfelelő napirend kialakításán át, a fárasztási lehetőségekig és a szobatisztaságig bezárólag mindenről átfogó képet kaphatunk.

Az előadás ráadásul teljesen interaktív formában zajlik majd, így ha kérdésünk akad, bátran feltehetjük majd, garantáltan nem marad válaszok nélkül.