Siófoki programok: író-olvasó találkozó gyerekeknek és Sola Scriptura előadások felnőtteknek

Igencsak különleges élmények várnak azokra, akik a siófoki programok részeként szeretnének kulturális vonatkozású elfoglaltságot maguknak november utolsó hetében, lévén több különleges és egyben kapcsolódó esemény vár majd az érdeklődőkre.

November 25-én, azaz hétfő este 17 órától ugyanis tovább folytatódnak a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárban a Sola Scriptura előadások, melyek részeként Jézus korát, születésének első 30 évét, illetve annak történelmi hátterét ismerhetjük meg alaposabban.

A teljesen ingyenes formában látogatható esemény előadója Egerváriné Árvai Márta, a Sola Scriptura Teológiai Főiskolának az oktatója lesz, aki egy átfogó előadást tart majd az érdeklődőknek, akikről a program archiválásának céljából fotók készülhetnek.

November 26-án, azaz most kedden délelőtt 10 és 11 óra között Mechler Anna írónő érkezik a siófoki BRTK Könyvtárba annak érdekében, hogy át író-olvasó találkozót tartson kifejezetten a kisebb gyermekek számára.

A többek között a Bernát, a mentőautó szerzőjével nemcsak találkozhatnak most a gyerekek, de mindemellett beszélgethetnek és kérdezhetnek is az írónővel, aki talán még egy kis mesével is megjutalmazza őket.

Szintén könyvbemutató lesz november 28-án, csütörtökön délután 18 órától a BRTK Könyvtár falai között, annyi különbséggel, hogy ezúttal a felnőtteket szeretnék megszólítani egy kicsit a szervezők.

Ennek apropójából Lázár-Horváth Zsuzsa érkezik a könyvtárba annak érdekében, hogy bemutassa legújabb, A reménység serlege című könyvét, melyben sok-sok költemény is várja azokat, akik elmerülnének a költő saját kis világában.