Siófoki programok: ismét indul a Civil Akadémia

Egyre több fiatal szenved megmagyarázhatatlan, lelki eredetű betegségektől és problémáktól, olyan fizikai kivetülésű bántalmaktól, amelyek háttere gyakran megmagyarázhatatlan, hiszen még az orvostudomány sem mindig tud válasszal szolgálni azzal kapcsolatban, hogy mi okozza a reflux vagy a gyakori fejfájás előfordulását. A siófoki programok részeként azonban mi most végre hamarosan válaszokat kaphatunk ezzel kapcsolatos kérdéseinkre.

2016. április 27-én, avagy most szerda délután 17 órai kezdettel a Fő tér 2/A szám alatt megtalálható BRTK Könyvtár előadótermében ugyanis ismét megrendezésre kerül a már évek óta nagy sikerrel futó Civil Akadémia programsorozat aktuális felvonása, amely többek között a fentiekben felvázolt problémákkal igyekszik majd foglalkozni.

Az este során ennek megfelelően Takács Katalin, az országszerte ismert és elismert kineziológus tart egy vetített képes előadást, amelynek címe és egyben témája a Lelki problémák, gátak testi tünetei lesznek.

Az estén képviselteti majd magát dr. Lengyel Róbert, Siófok város polgármestere is, aki az esemény megnyitásáért is felel majd, és egy tartalmas, témába vágó beszéddel köszönti az egybegyűlteket.

Az előadás során a kineziológus segítségével egy alapos útmutatót kapunk majd ahhoz, hogy a bennünk lakozó testi problémák, a gátak, a kimondatlan szavak milyen testi tüneteket idéznek elő a mindennapokban, és a természettel, az öröktől való emberi tudással milyen sok lehetőségünk van arra vonatkozólag, hogy változtassunk, hogy egy sokkal egészségesebb életet tudjunk élni.

A választás és a változás nyilván soha nem könnyű, hiszen bármelyik úton is indulunk tovább, az bizonyára rögös és nehéz lesz, hiszen minden változás nehéz, de az út végén a harmónia vár majd ránk.