Siófoki programok: IV. Húsvéti Nyuladalom

Nem maradnak húsvéti elfoglaltság nélküli a siófoki programok kedvelői, lévén a város Fő terén immáron hagyományos jelleggel, szám szerint negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Húsvéti Nyuladalom névre keresztelt esemény, mely egy rengeteg családi elfoglaltsággal, koncertekkel, bemutatókkal és egyebekkel várja majd az érdeklődőket.

A teljesen ingyen látogatható – hovatovább minden tekintetben kutyabarát – esemény április 19-én, azaz nagypénteken indul, méghozzá a délelőtti tojásfa állításával, amit aztán délután Húsvéti játszópark, különféle készségfejlesztő játékok, animátorokkal felszerelt kreatív sátor, valamint Nyuszi gokart név alatt egy ügyességi pálya is várja az érkezőket. Másnap, azaz április 20-án, nagyszombaton délelőtt 11 órától Nyuszi-hopp a parkban címmel gyerekeknek szóló labdás ugráló játékot próbálhatnak ki a legkisebbek, akiket 16 órától a Széltolók gyerekzenekar szórakoztat majd. Őket 17:30-tól már a felnőtteknek szóló Party Maffia zenekar koncertje követ, hogy 20 órától az Ocho Macho vegye át tőlük a terepet.

Április 21-én, azaz húsvétvasárnap már reggel fél 9-től indulnak a programok, ezáltal megkezdődik a felkészülés a IV. Tojás- és Nyúlfutamra, melynek bemelegítője 10:45-kor várható, hogy 11 órakor elinduljon a versenyfutás, akik közül az első 300 beérkező érmet és oklevelet kap, sőt frissítőt is fogyaszthat a tombolasorsolás mellett. Természetesen vasárnap sem maradnak el a koncertek, 16 órától előbb a HandaBanda gyerekzenekar lép színpadra, majd 17:30-tól előbb a Balaton Táncegyüttes, aztán az X-press TSE műsora következik, a sztárvendég pedig Kökény Attila lesz, aki 20 órától lép színpadra.

Április 22-én, azaz húsvéthétfőn a délelőtti tojáskeresés után délután ismét érdemes lesz a siófoki Fő térre látogatni, ahol 16 órakor a Staféta gyerekzenekar lép színpadra hatalmas bábok kíséretével, akiket 17 órakor a Kid Rock & Roll SE műsora követ majd. 18 órakor aztán a Jazzmin szórakoztatja az érkezőket, míg 20 órától a The Blackbirds néven ismert Beatles emlékzenekar lép színpadra.