Siófoki programok: IV Magyar Közlekedési Konferencia

Különleges konferenciának lehetünk részesei november 10. és 11. között a siófoki programok részeként, lévén idén a Balaton fővárosában rendezik meg már negyedik alkalommal a Magyar Közlekedési Konferenciát, mely folyamatos eseményekkel biztosítja az elfoglaltságot az érkezők számára.

Érdekesség, hogy a konferencia második napja leginkább a Magyar Mérnöki Kamara szakmai továbbképzéséről szól, amire ráadásul nem is kell előzetesen regisztrálni, tökéletesen elegendő lesz a helyszínen kitölteni az erre vonatkozó jelenléti ívet. Természetesen a rendezvényen csak és kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek vehetnek részt.

A programról annyit érdemes tudni, hogy november 10-én már Dr. Tóth János, a Közlekedéstudományi Egyesület főtitkára kezdi az esemény köszöntőjével, amit Áder János köztársasági elnök videós köszöntője követ, de ott lesz a MÁV Zrt-től Dr. Homoly Róbert, az Innovációs és Technológiai Minisztériumból Dr. Mosóczi László és a Magyar Közút Nonprofit Zrt-től Szilvai József Attila is többek között.

Az eseményen többféle előadás is várható. A zöld jövő jegyében A közlekedés szakmai eredményei címmel 13:50-től, majd a fenntarthatóság, a klímaváltozás és a humán politika terén Generációs kihívások az építőiparban címmel számíthatunk panelbeszélgetésre 15:40-től.

A napot egy igazán különleges előadás zárja majd Aktív Mobilitás címmel, melyet Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosa tartja 17:05-től, majd az este egy díjátadó várható 19 óra 30 perctől, aminek részeként megválasztásra kerül Az Év Forgalmásza, de a Magyar Mérnöki Kamara fotópályázatának is itt várható az eredményhirdetése.