Siófoki programok: IX. Seat találkozó

Igazán különleges autós esemény kerül megrendezésre az előttünk álló hétvégén a Balaton fővárosában, ahol bár április 22-én már megnyitja kapuit a IX. Seat találkozó és 2016-os évadnyitó, de az igazán nagy események csak szombaton és vasárnap várnak az érkezőkre.


A siófoki programok részeként megrendezésre kerülő autós találkozóra a Szent László utca 185-ös szám alatt megtalálható Aranypart Kempingben kerül sor, ahol már április 22-én, pénteken 17 órától várják az autósokat, de a fő nap szombaton, avagy április 23-án lesz 10 órától délután 18 óráig, majd a kapuzárásra vasárnap, avagy április 24-én, délben kerül sor.

Az eseményre csak úgy, mint a korábbi évek tapasztalatai alapján, idén is belépőt kell vennie mindenkinek, így autónként és személyenként is fizetni kell, aki pedig szeretne, az sátrazhat és rendes szálláshelyet is kérhet magának a helyszínen, így a messziről érkező Seat-fanatikusok és autóőrültek is kalkulálhatnak a találkozóval.

A IX. Seat találkozó részeként egyébiránt idén is rengeteg változatos program kerül megrendezésre, ezáltal lesz Seat szépségverseny, hangnyomás verseny, ügyességi verseny, vakon vezetés, Seat tesztvezetés, bográcsozás, pénteken és szombaton pedig késő estig Seat meeting, amelynek keretein belül mindenki ismerkedhet, barátkozhat, mindemellett pedig tapasztalatot cserélhet a többi márkatárssal.

Természetesen ezúttal is lesznek szépségversenyek és díjazások is, amelyekben bárki indulhat majd saját autójával, így ismét megválasztásra kerül az ország 10 legszebb Seatja, a találkozó legszebb modellje, de különdíjat kap majd a legszebb fényezés, a legszebb belső, sőt a legszebb gyári Seat is.