Siófoki programok: Jakupcsek Gabriella előadása a KIKK-ben

Filozófiai tartalommal bíró és humoros előadások egyaránt megtalálhatók lesznek az előttünk álló napokban a Balaton fővárosában, a siófoki programok szervezői ugyanis november ellenére is gondoskodtak arról, hogy ne maradjunk érdekes és hasznos elfoglaltságok nélkül.

November 12-én, azaz kedden este 18 órakor például személyesen Jakupcsek Gabriella látogat majd el a Kálmán Imre Kuturális Központ színháztermébe, hogy elhozza nekünk a Bölcsek Iskoláját, azon belül is az És te hogy vagy? című előadását.

A jól ismert televíziós műsorvezetőtől megszoktuk már, hogy mindig csak kérdez és kérdez, ezt a jó szokását pedig most sem vetkőzte le magáról, ezáltal legyünk fiatalok, idősek, szinglik, párkapcsolatban élők, gyerekesek vagy nem, ő garantáltan minden lehetséges élethelyzetet számításba vesz majd, hogy ne csak feltegye, hanem meg is válaszolja a kérdéseket.

A saját kérdéseit, melyek akár a mi kérdéseink is lehetnek, ezáltal hálával tartozhatunk neki azért, hogy felel majd olyanokra is, melyek segítenek nekünk boldog gyermekeket nevelni, magunknak boldogulni a mindennapokban, a munkahelyen, de szóba kerülnek a párkapcsolat buktatói, sőt az is, miként lehet túlélni egy válást.

A műsorvezető a kérdések megválaszolásakor filozófiai magasságokba emelkedik, és számításba veszi a lehetőségeket, hogy milyen lehetőségeink vannak például akkor, ha nem vagyunk boldogok egy kapcsolatban, vagy ha egy szerelmi háromszögbe kerültünk. Mert mindig van kiút, hogy tovább tudjunk lépni, méghozzá emelt fővel.

Amennyiben egy kicsit vidámabb témát keresnénk magunknak a hétre, látogassunk el november 14-én este 19 órakor a KIKK-be, ahová az ismert magyar stand upos, Bödőcs Tibor érkezik egy önálló esttel. A Kolera a Vackor csoportban – Tesztrepülés című előadás vendége Tóth Edu lesz!