Siófoki programok: januári gyerekprogramok a Balaton fővárosában

A változatos siófoki programok részeként a helyiek vagy a városba érkező látogatók egész évben különleges gyerekprogramokat biztosíthatnak lurkóik számára, ami természetesen nem csak a legmelegebb hónapokra igaz, sőt mi több, iskolaszezonban még jellemzőbb, mint máskor.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy a BRTK Könyvtár keretein belül – amely a Siófok, Fő tér 2/A szám alatt helyezkedik el – egész januárban különleges gyerekprogramok várják majd a kicsiket és a nagyokat, méghozzá a Százszorszép kézműves szakkör részeként, amelyet a Gyerekrészlegen kereshetnek fel akár azok is, akik korábban még nem voltak részesei ennek a különlegességnek.

Január folyamán több időpontban, hol délután, hol délelőtt várják változatos események a piciket, amelyek során kiélhetik kreativitásukat, bebizonyíthatják ügyességüket, ezen túlmenően pedig tematikus kiegészítőket készíthetnek maguknak.

A Százszorszép kézműves szakkörre első foglalkozására idén január 8-án, pénteken kerül sor délután 14 órától egészen fél 5-ig. A gyöngyös délutánon elsődlegesen a gyöngyfűzés kerül majd a középpontba, és aki esetleg lemarad róla, az másnap, január 9-én, szombaton délelőtt fél 10 és fél 1 között pótolhatja a foglalkozást.

A következő időpont január 15-én, pénteken délután 2 és fél 5 között lesz, amely a Pingvinek délutánja fantázianevet kapta a szervezőktől, így garantált, hogy minden erről az aranyos kis totyogó madárkáról szól majd. Ezt követően január 22-én várja majd a kisebbeket a BRTK könyvtár, méghozzá télies könyvjelzők készítésével, de aki lemaradni a pénteki időpontról, január 23-án, szombaton délelőtt fél 10-től pótolhatja ezt.

A hónap utolsó foglalkozására január 29-én, délután 2 órától kerül sor egy játszó délután keretein belül, ahol a picik ügyességüket, okosságukat és gyorsaságukat egyaránt próbára tehetik majd.