Siófoki programok – Jótékonysági est és adventi koncert

A karácsonyi és az adventi időszak rengeteg különleges elfoglaltságot kínál a siófoki programok kedvelőinek, ezáltal aki a Balaton fővárosában kíván pihenni, az ünnepek alkalmából jótékonysági esteken és adventi koncerteken egyaránt részt vehet majd.

Ott lesz például a december 14-én vasárnap, 16 órától kezdődő Reménység Alapítvány Adventi Jótékonysági Estje, amelyre a KIKK színháztermében kerül sor.

A jótékonysági est azon túl, hogy igencsak nemes célt szolgál, még színvonalas és nívós programot is kínál azok számára, akik ellátogatnak a helyszínre, így megtekinthetik és meghallgathatják majd  Eckhart Gábor zongoraművész előadását, valamint a Remény Alapítvány ének- és zenekarát, Német Gábor vezénylésével, amelyek mellett, illetve között bibliai gondolatok adnak majd útravalót a közelgő karácsonyhoz, valamint a mindennapokhoz.

Az Adventi Jótékonysági Est azonban nem csak a siófoki programok nívós felhozatalát erősíti, hanem ezen felül látogatásával több családon is segíthetünk majd. A Reménység Alapítvány ugyanis siófoki szakemberek segítségével több mint tucatnyi, a környéken élő család életkörülményeit ismerhette meg, amiből kiválasztottak három szerencsés családot, akik az est végén a rendezvény fővédnökétől egyenlő arányban részesülhetnek a program teljes bevételéből, illetve átvehetik a korábban felajánlott tárgyi támogatásokat is.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a rendezvényre, és arra ösztönzik az érkezőket, hogy támogatói jegyek vásárlásával segítsék hozzá a rászoruló családokat a szebb karácsonyhoz.

Aki a karácsonyhoz közeledvén szeretne meghitt siófoki programok közül válogatni, az 2014. december 20-án, szombaton 17 órától látogasson el a KIKK színháztermébe, ahol a Diótörő Balett Egyesület tartja ilyenkor hagyományos karácsonyi műsorát.

Az egyesület immáron 19 éve aktív részt vállal abban, hogy fellendülhessen Siófok kulturális élete, így idén is egy átfogó, ezen felül pedig meghitt és látványos műsorral szolgálnak a látogatóknak. Az egyesület művészeti vezetője, koreográfusa, illetve a karácsonyi műsor megálmodója Siet-Bazsó Gabriella volt, aki 2003-ban balettmesteri Nívódíjban részesült a Táncpedagógusok Országos Szövetségétől, ami garantálja az előadás színvonalát is.

A meghitt siófoki programok kedvelőinek tehát ideális elfoglaltságot nyújt majd ez a karácsonyi előadás.