Siófoki programok: jótékonysági koncert és disznótoros zenés vacsoraest

Igencsak eseménydúsnak ígérkezik február utolsó hétvégéje azok számára, akik a siófoki programok részeként szeretnének maguknak megfelelő elfoglaltságot találni, hiszen február 24-én két olyan különleges esemény is várja az érdeklődőket, melyek közül legalább a jótékonysági koncertet senkinek sem szabadna kihagynia.

A szervezők ugyanis a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében a rászoruló siófoki gyerekek számára rendeznek speciális jótékonysági koncertet, amivel a cél az, hogy megsegítsék egy kicsit azokat a családokat, illetve az ott élő gyermekeket, akik nehéz körülményeik miatt nem élhetnek olyan színvonalon, mint mások.

A Siófoki Férfi Dalkor szervezésében február 24-én, szombaton délután 17 órakor a KIKK színháztermében így helyi és vendégségbe érkező kórusok adnak majd koncertet az érdeklődőknek. Bár az esemény mindenki számára teljesen ingyen látogatható, azonban az eseményre támogatói jegyeket válthatunk, az ebből összegyűlt bevételeket pedig teljes egészében a rászoruló családoknak adományozzák majd a szervezők.

Ha tovább folytatnánk a mulatozást szombaton, akkor február 24-én zarándokoljunk át a közeli Zamárdiba, este 19 órától a Szent Kristóf Pincészet Boréttermében különleges Disznótoros Zenés Vacsoraest kerül megrendezésre. A belépőjegy-köteles és helyfoglaláson alapuló eseményen Lelovics Zsolt szolgáltatja majd a talpalávalót szintetizátoron, szaxofonon, hegedűn és gitáron, miközben a vendégek az ismert dallamok mellé a legkülönlegesebb disznótoros ételeket fogyaszthatják majd el. Előételnek így töpörtyűkrémet, disznósajtot és lilahagymás salátát kóstolhatunk, és míg a főétel sült kolbász, véres hurka, pecsenye és pirított burgonya lesz, desszertként meggyes-mákos és almás-diós rétest ehetünk.