Siófoki programok: Just Clear Beach Fitness Fesztivál

A mozgás szerelmeseinek legnagyobb örömére így a nyár végéhez közeledve a siófoki programok részeként is lehetőségünk nyílik aktivizálni magunkat, hála a Just Clear Beach  Fitness Fesztiválnak, mely várhatóan augusztus 15-én és 16-án kerül megrendezésre a Plázson (Siófok, Petőfi sétány 3).

A kétnapos rendezvény részeként hat színpadon zajlanak majd folyamatosan a programok, ezáltal az érdeklődők nemcsak ismerkedhetnek, de ki is próbálhatják az egyes mozgásformákat, így lehetőségük nyílik alaposan megmozgatni mindenünket, sőt mi több, a sportprogramokon túl rengeteg más érdekesség is vár ránk.

A fesztivál részeként rendezik meg például a Just Clear Nemzetközi Testépítő és Fitness Kupa nyári versenyeit, de lesz FitModel, Bikini Fitness és Men’s Physique megmérettetés is, ezen felül Fekvenyomó Balaton Kupa, CrossFitt Bajnokság, Pump & Run verseny, valamint Animal Flow edzések.

A résztvevők ezen felül együtt edzhetnek olyan ismert sportemberekkel és edzőkkel, mint Czanik Balázs, Borsodi Balázs, Sifi, Péntek Enikő vagy Tatarek Rezső és a Box Team, akik mindkét nap 10 órától egészen délután 17 óráig várják az érdeklődőket egy igazán különleges helyszínen, a mindenki által ismert siófoki Plázson.

Ezen kívül a fesztiválon nagyon fontos szerephez jut az egészségmegőrzés, ezáltal a szakemberek speciális egészségügyi szűrésekkel, tanácsadással és egyebekkel várják majd az érdeklődőket, akik szeretnének változtatni az életmódjukon, ezáltal nemcsak mozogni akarnak elkezdeni, de mindemellett az étrendjüket is megváltoztatnák.

Bármi is a cél, a nézelődés, a sportok kipróbálása vagy az életmódváltás, a Just Clear Beach  Fitness Fesztiválon garantáltan megtaláljuk a számításainkat a hétvégén.