Siófoki programok: karácsony előtti táncos foglalkozás és gyermekjóga

Amennyiben szívesen mozognánk mi vagy gyermekünk a karácsonyi időszak előtt, hogy ezzel készülhessünk fel az ünnepek alatt fenyegető plusz kilók érkezésére, akkor a siófoki programok részeként több lehetőségünk is lesz.

December 18-án, azaz szerda este 18:30-as kezdéssel például a Balaton Táncegyüttes tart egy általános táncos foglalkozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt a régi könyvtár helyén megtalálható próbaterem falai között.

A Táncolj velünk! esemény részeként teljesen kezdők, de akár újrakezdők és haladók egyaránt fogadásra találnak majd, méghozzá azzal a célzattal, hogy bárki is érkezzen a nyilvános próbára, az egy alapszintű tánctudással és sikerélménnyel térhessen haza.

Sőt mi több, az alapvető tudás átadása mellett az érkezők aktív részeseivé válhatnak a táncháznak, miközben kellemes kikapcsolódásban, igazi közösségi élményben lehet részük egy közös tánctanulás részeként, mely a későbbiekben akár rendszeressé is válhat.

Tovább folytatódik a Jóga Móka módszerén alapuló Gyermekjóga is a siófoki programok részeként, így most csütörtökön, azaz december 19-én délután 16:30-tól is minden visszatérő vagy újonnan érkező 4-7 évest szeretettel várnak a BRTK Könyvtár gyermekrészlegén a szervezők.

A gyermekjóga garantált segítséget nyújt majd a gyerekek érzelmi intelligenciájának fejlesztésében, de rengeteg gyakorlat várható az idegrendszer fejlesztésére, a koncentráció- és a figyelemre való összpontosítás elősegítésére, illetve a mozgás-, önbizalom- és egyensúlyérzék előrelendítésére.