Siófoki programok: karácsonyi hangversenyek a Balaton fővárosában

Az ünnepi időszak közeledésének érdekében a siófoki programok részeként idén is több karácsonyi hangverseny kerül majd megrendezésre a Balaton fővárosában, amelyek egytől egyig ideálisak lehetnek arra, hogy fokozzák a hangulatunkat.

Elsőként december 16-án, pénteken este 19 és 20 óra között, a Fő utca 55-ös szám alatti Sarlós Boldogasszony Római Katolikus Templomban számíthatnak ilyen hangversenyre a helyiek, a helyszínen ugyanis a Zene-Bona Alapítvány rendezésében igazán varázslatos dallamok sokasága várja majd a látogatókat.

Az eseményen a Siófoki Művészeti Iskola gyermekkórusa és zenekara ad koncertet, méghozzá a kamarakórus és a felkészítő tanárok hangszeres kíséretével. A koncert mindenki számára ingyen látogatható!

Ha tetszett a pénteki előadás, látogassunk vissza másnap, avagy december 17-én, szombaton délután 16:30-kor is az említett templomba, ahol egészen 18 óráig várja majd ünnepi hangverseny a zene és a karácsony kedvelőit. Az előadáson a Siófoki Férfi Dalkör Egylet fellépést hallgathatja majd meg a nagyérdemű publikus, méghozzá Lovrek Károly vezénylésével és Endl László orgonista közreműködésével.

Amennyiben egy igazán bensőséges családi programként tekintenénk az ünnepi hangversenyre, akkor látogassunk el másnap, avagy december 18-án, délután 15:30-tól a Fő út 55-ös szám alatt megtalálható Sarlós Boldogasszony Római Katolikus Templomba, ahol újabb karácsonyi koncertre kerülhet sor.

Az eseményen ezúttal a Siófoki Művészeti Iskola Gyermekkórusa és az AcapPelso Énekegyüttes szeretné szívhez szóló dallamokkal és szebbnél-szebb karácsonyi művekkel melengetni a szívünket, aminek köszönhetően családtagjaink társaságában hangolódhatunk rá a közelgő ünnepekre.