Siófoki programok: karácsonyi meditáció és ünnepkör

Ha mi is szeretnénk karácsony alkalmából megpihenni egy kicsikét, hovatovább meditálni egy nagyot, amivel hozzájárulhatunk a kiegyensúlyozottabb ünnepekhez, akkor feltétlenül használjuk ki a napokban a siófoki programok által nyújtott előnyöket.

Akit érdekel a lehetőség, az látogasson el december 14-én, avagy most szerdán Siófok-Kilitire, a Vadvirág u. 12-es szám alá, ahol délután 18 órai kezdettel egy mindenki számára elérhető karácsonyi meditációra kerülhet majd sor. Ez így az év végén különösen szerencsés, hiszen decemberben, avagy az év végéhez közeledve mindenkinek lehetősége van arra, hogy egy kicsit összegezze és mérlegelje az esztendőt, hogy tanulságokat vonjon le és új irányokat határozzon meg.

Mindemellett sokan a hónap végéhez közeledve, az egész éves fáradozást követően tudnak csak megpihenni, és átélni a karácsony szellemét.

A karácsonyi meditáció célja ráadásul kettős, hiszen egyrészt segíti jobban áramoltatni a szeretet érzését és a kiegyensúlyozottságot, a szeretteinkkel való közös hullámhossz megélését, miközben hozzájárul ahhoz is, hogy jobban ráhangolódhassunk az ünnepekre.

A meditációval elősegíthetjük az év végi összegzést, miközben hozzájárul ahhoz, hogy következtetéseket vonjunk le és újabb célokat tűzzünk ki magunk elé, és elindítsunk olyan gyógyító és nyugtató folyamatokat, amelyek hozzájárulnak testi-lelki egészségünk fenntartásához.

Ha inkább egy kellemes előadásra ülnénk be ugyanezen a napon, válasszuk a BRTK Könyvtár felnőtt részlegének eseményét a Fő tér 2/A szám alatt. Itt ugyanis Gárdonyi Máté plébános úr különleges karácsonyváró előadására kerül sor, ahol nemcsak a szeretet ünnepének megértéséhez kerülhetünk közelebb, hanem Kellerné Hencz Ildikó jóvoltából varázslatos karácsonyi énekeket is meghallgathatunk majd.