Siófoki programok: Kései találkozás színházi előadás

Az igényes és minőségi színházi előadások kedvelőinek legnagyobb örömére szeptember 7-én, azaz hétfőn este 19 órai kezdettel érdemes lesz ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, ahová a siófoki programok részeként a Rózsavölgyi Szalon előadásában láthatunk egy igazán különleges romantikus vígjátékot.

A mű története exkluzív helyszínekre kalauzol el minket, méghozzá különleges karakterek társaságában. Ebben a különleges környezetben egy tengerparti gyógyszálloda idős hölgyvendége nagyon különös szokások rabja, ezáltal mezítláb kimászik a szobája ablakán, hogy a szanatóriumból megszökve a holdfényes tengerparton sétáljon, sirályokat etessen és szabadon énekeljen.

Mivel ezekkel az éjszakai sétáival felrúgja az intézmény kifejezetten szigorú szabályzatát, a hölgyre rengeteg érdekes és megdöbbentő kaland vár. Mivel hajlott kora ellenére is huncut, szórakozott és bohém, ezért szemet szúr az intézmény hasonlókorú igazgatójának és főorvosának, aki viszont nem túl elnéző a hölggyel szemben.

Hiába próbálja azonban rendre utasítani vagy megtörni, az idős asszony megnevelhetetlen és megzabolázhatatlan, így a másik fél enged, a főorvos szíve ugyanis meglágyul, pláne azt követően, hogy az asszonyban lassan megtalálja boldogságát, és belátja azt, hogy soha nem késő találkozni a nagy Ő-vel, ha pedig elénk toppan, akkor tanuljuk meg felismerni és befogadni.

A Molnár Piroska és Jordán Tamás főszereplésével megtekinthető színházi előadás tökéletesen összefoglalja számunkra, hogy nemcsak a boldogság felkutatása és elfogadása mindig időszerű, de ezen felül azt is eszünkbe juttatja, hogy az életünket az utolsó pillanatokig ki kell használnunk még akkor is, ha csak napok maradtak hátra.