Siófoki programok: két ünnep között is várja a korcsolyázókat a Siófoki Jégkikötő

Amennyiben szívesen ledolgoznánk a karácsonykor elfogyasztott fogások után maradt plus kilókat vagy csak egyszerűen mozognánk egy jót, a két ünnep között is várja majd az érdeklődőket a siófoki programok részeként ilyentájt nagy népszerűségnek örvendő Siófoki Jégkikötő.

A november végén megnyílt korcsolyapálya ugyanis a két ünnep között sem hagyja majd cserben a látogatókat, hiszen egészen február 2-ig szinte komolyabb megszakítások nélkül ad lehetőséget a siófoki Hajóállomáson arra, hogy korcsolyázzunk egy kicsikét.

Sőt mi több, az óvodások és az iskolások hétköznapokon 10 és 15 óra között továbbra is teljesen szabadon használhatják majd a pályát, mely az idei szezonban több meglepetéssel szolgál majd, így például a közkedvelt jégfolyosóból most kettő is körbeöleli a pályát, így a 600 négyzetméteres igencsak kalandos és különleges úton kanyaroghatunk a korcsolyával a lábunkon.

Hogy nincs saját korcsolyánk? Semmi ok az aggodalomra, hiszen a helyszínen mindenkinek lehetősége lesz sajátot bérelni, de ha régen volt már a lábunkon a korcsolya, akkor sincs gond, hiszen a Jégkikötőben ingyenes élezési lehetőségre is lehetőség nyílik.

A hidegre való tekintettel a pálya mellett ráadásul a legkülönfélébb téli finomságok közül válogathatnak majd az érkezők, így lesz forró tea, csokoládé és megannyi más, így aki nem korcsolyázni érkezik, csak a téli Balatonban gyönyörködne, az is kellemes körülmények között teheti majd meg.