Siófoki programok: Kiss Zsolt orgonakoncertje és a Belvárosi Betyárok gyerekkoncertje

A gyerekeknek és a komolyzenei koncertek kedvelőinek egyaránt nagyszerű élményekkel szolgálnak az előttünk álló héten a változatos siófoki programok, így a nyár eddigi legmelegebb napjaival kecsegtető augusztusi estéken garantáltan mindenki megtalálja majd a számításait.

Augusztus 10-én, azaz hétfőn este 20 órakor például tovább folytatódnak az immáron minden nyáron hagyományosnak tekinthető Siófoki Orgonakoncertek, melyeknek hála minden egyes hétkezdetet egy-egy ilyen előadással köszönthetnek a komolyzenék kedvelői.

Nem lesz ez másként most sem, így az említett napon Kiss Zsolt orgonaművész érkezik majd Pannonhalmáról a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomba (Siófok, Fő utca 57.), hogy változatos orgonahangversenyével szórakoztassa az egybegyűlteket az ilyenkor kellemesen hűvös liturgikus helyszínen.

Természetesen a gyerekek sem lesznek elfelejtve augusztus második hetében, így tovább folytatódnak Siófokon a Vakációs Gyermekprogramok, melyekért a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarába kell ellátogatnunk, a következő esemény időpontja pedig augusztus 10-én, hétfőn este 19 és 20 óra között várható.

Ebben az időpontban a Belvárosi Betyárok érkeznek a Balaton fővárosba, akik A Tündértó partján című előadásukkal szeretnék majd szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat egyaránt, miközben az esemény természetesen mindenkinek teljesen szabadon látogatható lesz.

A Belvárosi Betyárok a tőlük megszokott, rendkívül humoros és értelmes, nagy nyelvi leleményességgel megírt gyerekdalokkal, csibész történetekkel, valóban létező hősökkel és példaképekkel szolgálnak a gyerekek számára, noha a tanulságot természetesen a felnőttek is levonhatják majd.