Siófoki programok: Kisvakond Bábjáték, Magyar Mesezenekar és Lóca Együttes

Nem maradnak elfoglaltság nélkül azok, akik július második hetében szeretnének megfelelő elfoglaltságot keresni az egész család, de főként a kisebb gyermekek számára, hiszen a siófoki programok részeként több kikapcsolódási lehetőség is vár ránk.

Július 8-án, azaz hétfőn délelőtt 11 órakor érdemes lesz például ellátogatni a Mártírok útján fekvő Fedett Kertmoziba látogatni, ahol egy felvonásban egy mindenki által ismert rajzfilmhős érkezik a Balaton fővárosába. A Kisvakond Bábjáték érdekessége, hogy a kertmoziban augusztus 19-ig bezárólag minden hétfőn előadásra kerül, így aki az első alkalommal lemaradt, az több mint egy hónapon át pótolhatja az előadást.

Hasonló rendszeres programot kínál Siófok Fedett Kertmozijában Kalap Jakab prezentálásában a Magyar Mesezenekar is, akik augusztus 14-ig bezárólag minden egyes szerdán előadják majd repertoárjukat a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A zenekar saját bevallása szerint 1 éves kortól egészen 99 éves korig kínálja műsorát, vagyis a nagymamák és dédnagymamák mellett a legkisebb unokák is bátran kilátogathatnak az eseményre, a szórakozás garantált lesz.

Mivel kizárólag egyszeri élmény lesz, érdemes lehet időben odaérni július 9-én, azaz most kedden a siófoki Fő térre, ahol este 19 órától a Lóca Együttes szórakoztatja majd a kicsiket és a nagyokat a Kárikittyom, édes tyúkom előadással. A gyerekkoncert bár önmagában is tartalmas és tanulságos kikapcsolódással jár együtt, azonban mellette több kísérőprogram várja még a gyermekeket ezen a napon.

A koncert napján ugyanis 18 órától egészen 21 óráig a Levendula Játszóház és Alkotóműhely tart kézműves foglalkozást a gyerekeknek, de népi játszótér is várható ebben az időpontban, melyek teljesen ingyenes formában látogathatók.