Siófoki programok: kocsmakvíz Palancsa Lászlóval

A kocsmázásra hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mint valamiféle szitokszóra, negatív dologra, de a siófoki programok részeként most megbizonyosodhatunk arról, hogy lehet ezt másként csinálni, pláne abban az esetben, ha az angolok mintáját követjük ebben a tekintetben.

Ha minket is érdekel a dolog, látogassunk el október 15-én, délután 18 óra magasságában a BackStage kávézóba, ahol a brit mintára egy átfogó kocsmakvíz vár ránk Palancsa Lászlóval. A kocsmakvízek ötlete az angol pubokból indult útnak sok-sok évtizeddel ezelőtt, ahol a britek azzal szórakoztatták magukat sörözés közben, hogy a baráti társaságok különféle kvízekre válaszolgattak.

Az ivás tehát egyfajta közösségi esemény volt, ahol hasznos ismereteket is szerezhettek a résztvevő, hiszen játszani mindenki szeret, pláne abban az esetben, ha ez közösségben történik. Ezt a nagyszerű élményt tapasztalhatjuk meg most hagyományteremtő szándékkal Siófokon is!

Sőt mi több, szintén az angol minta alapján egy igazi hangulatfelelős, egy kvízmester is lesz a helyszínen Palancsa László képében, akit a siófoki programok kedvelői biztosan jól ismernek már műsorvezetőként vagy konferansziéként, de korábbi rádiós- és tévés műsorvezetői tevékenysége miatt egyaránt.

Az esemény kapcsán nevezési díj nincs, a szervezők szeretettel várják a jó hangulatú csapatok jelentkezését, merthogy a jó hangulat, a humor és a nevetés garantáltak lesznek, miközben remélhetőleg mindenkire ragad majd némi extra tudás is.